Over ons

Bij Greenhabitz vind je planten van topkwaliteit voor binnenshuis. Wij houden zelf geen voorraad aan van planten. Dat betekent dat je dagverse planten krijgt geleverd, rechtstreeks en vers van de kweker. Wat wil je nog meer?

Onze werkwijze

De bestelling die je plaatst geven wij namelijk direct door aan de kweker. Hierdoor ben je gegarandeerd bent van de beste kwaliteit. Nederland staat bekend om de uitstekende kwaliteit kwekers en dit willen wij graag overbrengen naar jouw woonkamer of thuiswerkplek.

Bekijk onze pagina over bezorging voor een overzicht van de levertijd in jouw land.

Over de grenzen

Onze diensten beperken zich niet alleen tot Nederland. Wij leveren ook planten aan Duitsland, België, Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland. Het concept is hetzelfde, ook deze landen krijgen planten geleverd van onze eigen Nederlandse kwekers.

Wij leveren wat je zoekt

Wij doen ons uiterste best om ons assortiment zoveel mogelijk up-to-date te houden, zodat wij kunnen inspelen op de actuele trends en behoeftes. Mocht er toch nog iets ontbreken in ons assortiment, stuur ons dan e-mail en geef aan naar welke plant je op zoek bent. Wij zullen op onderzoek uitgaan of wij toch invulling kunnen geven aan jouw wens.

De zakelijke markt

Wij zijn er ook voor de zakelijke markt. Bij grotere aantallen voor bijvoorbeeld (zaken)relaties, personeelsgeschenken kun je contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.