Fargesia Rufa (Bamboe)

 31,95

De Fargesia Rufa (Green Panda) als type bamboe plant is de meest geschikte bamboesoort om te planten in de woonkamer of op je (thuiswerk)kantoor. Hij is populair omdat hij relatief kort blijft.

Height

Height80 cm

Height

Pot23 cm

Vers van de kweker

Zorgvuldig verpakt

Snel bezorgd

Nog meer Bamboe

Hieronder vind je een aantal andere Bamboe planten. Liever een compleet overzicht? Bekijk dan de categorie Bamboe.

Mica Carrie (lichtgrijs) Mica Carrie (lichtgrijs)
Mica Jimmy (lichtgrijs)Mica Jimmy (lichtgrijs)
 35,95
  • Water55 cm
  • Water18 cm
 43,95
  • Water25 cm
  • Water15 cm
 46,95
  • Water65 cm
  • Water25 cm
 43,95
  • Water60 cm
  • Water21 cm

Over deze plant

De Fargesia Rufa (Green Panda) als type bamboe plant is de meest geschikte bamboesoort om te planten in de woonkamer of op je (thuiswerk)kantoor. Hij is populair omdat hij relatief kort blijft, maximaal 1,5 - 2 meter. Wij adviseren om de bamboe wel te snoeien, hierdoor wordt de plant namelijk wat compacter en oogt hij voller. Hierdoor blijft hij mooi groen van onder tot boven. De beste tijd om de Fargesia Rufa te snoeien is in de zomermaanden. Het snoeien is niet noodzakelijk maar raden wij dus wel aan om zoveel plezier te beleven aan deze prachtig bamboe plant. 

De bladkleur van deze plant is groen en is ook winterbestendig. Een belangrijke eigenschap want we zien de Fargesia Rufa ook vaak terug in tuinen als wintergroene haag of in een groepje geplaatst als afrastering in kleinere tuinen. 

Geef deze bamboesoort regelmatig water en voorkom uitdroging van de potgrond als je Fargesia Rufa in een pot plaatst (zorg voor een pot die goed water doorlaat). Hij kan prima groeien in de zon, maar de kamerplanten doen het ook goed in schaduw of halfschaduw. Kortom een ideale plant!

Eigenschappen

Hoogte

80

Potmaat

23

Water

1x per week

Standplaats

In de zon

Voeding

1x per 2 weken (lente en zomer)

Plant met verpakking

Deze plant wordt zorgvuldig verpakt

Jouw bestelling wordt zorgvuldig verpakt. Alle planten worden in een standaard in de doos gezet, zodat het stevig staat. Ook wordt de plant ingewikkeld in folie om beschadigingen te voorkomen. Op deze manier wordt jouw plant veilig bij je thuisbezorgd.