Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /www/greenhabitz_790/public/wp-content/themes/greenhabitz/woocommerce/single-product/product-image-vertical.php on line 157

Pachira met gevlochten stam

 34,95

‘Watercacao’, ‘geldboom’ of Pachira. Het maakt ons niet uit hoe u hem noemt, het is gewoon een mooie palm, met een prachtige, gevlochten stam.

Height

Height90 cm

Height

Pot19 cm

Vers van de kweker

Zorgvuldig verpakt

Snel bezorgd

Nog meer Pachira Aquatica planten

Hieronder vind je een aantal andere Pachira Aquatica planten. Liever een compleet overzicht? Bekijk dan de categorie Pachira Aquatica.

Over deze plant

De watercacao komt uit Zuid-Amerika en groeit daar op land dat regelmatig overstroomt. De boom kan tot twintig meter hoog groeien. Zo groot wilt u ze niet in huis hebben, dus als sierplant wordt de plant verkocht in handzamer maten van 50 tot 200 cm. In Azië, waar de plant bekend staat als ‘Malabar kastanje’ wordt de boom ook wel ‘geldboom’ genoemd. In dat werelddeel staat de plant symbool voor zakelijk succes, dus daar komt u ze veel tegen in kantoren en bedrijven.

Eigenschappen

Hoogte

90

Potmaat

19

Water

1x per week

Standplaats

Halfschaduw

Voeding

1x per maand (lente en zomer)

Plant met verpakking

Deze plant wordt zorgvuldig verpakt

Jouw bestelling wordt zorgvuldig verpakt. Alle planten worden in een standaard in de doos gezet, zodat het stevig staat. Ook wordt de plant ingewikkeld in folie om beschadigingen te voorkomen. Op deze manier wordt jouw plant veilig bij je thuisbezorgd.